• DSC_1579

Om oss

Ett halvt sekel av rördrivning och schaktfria anläggningsarbeten

Med längre erfarenhet än de flesta har vi samlat en unik kompetens inom schaktfria anläggningsarbeten. Det är därför vi arbetar tillsammans med några av de största byggföretagen i Norden. Vi utför allt ifrån mindre arbeten till kompletta entreprenader och med kontor i Göteborg, Stockholm och Malmö gör vi arbeten över hela landet. Kom ihåg att det nästan alltid finns en schaktfri lösning på ditt problem, en lösning som är både snabb, kostnadseffektiv och skonsam mot miljön. Kontakta oss så berättar vi mer.

Göteborg – Stockholm – Malmö

BAB Rörtryckning AB är idag Sveriges mest kompletta, och ledande företag inom schaktfri förläggning av rör och ledningar i alla former och till alla användningsområden. Vi utför allt ifrån mindre arbeten till fullt kompletta entreprenader och erbjuder våra kunder en unik kompetens inom våra olika grenar. Genom åren har vi vid flera tillfällen tagit vid där andra misslyckats, och hjälpt våra kunder att genomföra en både säker, miljövänlig och kostnadseffektiv metod. Det är därför vi anlitas regelbundet av landets största byggentreprenörer.

Med huvudkontor och verkstad i Göteborg och lokalkontor med verkstad i Bjuv samt lokalkontor i Stockholm och Malmö utför vi arbeten över hela Norden. BAB erbjuder helhetslösningar med allt från projektering till färdig anslutning

I företagsgruppen ingår även:

  • BAB Construction AB som nischar sig mot uppdrag till sjöss. Här erbjuder vi båtar, pråmar, maskiner och kompetensen för uppdrag inom muddring, spontslagning, pålning och förberedande arbeten för kajanläggningar.
  • Betong & Prefab i Landvetter AB erbjuder tillverkning av prefabricerade betongprodukter till exempelvis V/A, anläggningsarbeten och husindustrin. Tillverkningen består av brunnar, tunnelelement, pumpstationer, dagvattenmagasin och även rör för krävande tunnelarbeten. Vi tillverkar även kompletta betongelement till olika byggprojekt.
  • jon-flobrant-sO704rQ1ru8-unsplash

Schaktfritt byggande över hela Sverige

Kontakta din närmaste regionansvarige för mer information om hur vi jobbar och vad vi kan lösa dina behov.

Kontakta oss

Utveckling

Arbetet med att finslipa våra tekniker och ta fram ny utrustning pågår kontinuerligt. Allt vårt kunnande och erfarenheter från tidigare projekt används när vi vidareutvecklar våra metoder och konstruerar nya maskiner. Merparten av all tillverkning görs i vår egen verkstad i Göteborg av medarbetare med många års erfarenhet av utveckling och konstruktioner inom schaktfritt byggande.

Projekteringsstöd

Behöver ni en pålitlig partner som tack vare sin långa erfarenhet och unika kompetens redan i planeringsstadiet kan rekommendera rätt metod till rätt arbete? Kontakta oss gärna så tidigt som möjligt så kan ni både spara pengar och undvika onödiga förseningar i projektet.